Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدربیع  احمدخانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: متاسفانه نگاه کلی حاکم بر فرهنگ اداری از جهت اختصاص اعتبارات، منابع انسانی و اهتمام در حل مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری حوزه فرهنگ و هنر چندان مناسب نبوده و سنخیتی با مجموعه ماموریت ها و وظایف محوله در این بخش ندارد.

وی به تلاش ها و اقدامات انجام شده در استان در راستای تحقق عدالت فرهنگی اشاره کرد و اظهار  داشت: در حال حاضر بالغ بر هفت فرهنگسرا در استان داریم که این فرهنگسراها فرسوده بودند و تجهیزات کافی در اختیار نداشتند، از سال گذشته تعمیر و تجهیز و زیرساخت‌سازی این فرهنگسراها را دنبال کردیم که هر هفت فرهنگسرا هم تعمیرات جزئی خود را انجام دادند که مهم‌ترین این بازسازی‌ها مربوط به فرهنگسرای امام خمینی(ره) است که تمام فضاهای فرهنگی مجتمع فرهنگی نوسازی و تعمیر شد و فقط بخش سالن اجتماعات مانده است که باید بازسازی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احمدخانی در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت های و شاخصهای فعالیتهای فرهنگی و هنری استان اشاره کرد و اظهار داشت: نرخ باسوادی در استان زنجان ۸۴.۸۳ درصد است و سرانه فرهنگی نیز در این استان به ازای هر نفر به ۱۵ مترمربع می رسد.  

وی گفت: زنجان شهر خلاق فرهنگ و هنر در حوزه صنایع دستی است.
احمدخانی همچنین به ویژگی‌های خاص این استان در حوزه ایثار و شهادت اشاره کرد و گفت: زنجان ۳۵۳۵ شهید تقدیم نظام و انقلاب اسلامی کرده است و امسال نیز کنگره ۳۵۳۵ شهید استان نیمه دوم سال برگزار می شود.  

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه در این استان ۸۵ عنوان نشریه فعال وجود دارد، افزود: چهار عنوان روزنامه در استان چاپ می‌شود که در مقایسه با استان‌های بزرگ مجاور زنجان که برخی تنها یک روزنامه دارند آمار بسیار مطلوبی محسوب می‌شود.
احمدخانی با اشاره به اینکه ۱۹ پایگاه خبری در زنجان فعال هستند، ادامه داد: ۷۸ نمایندگی نشریه؛ ۱۶ نمایندگی خبرگزاری ها در زنجان دایر است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان با بیان اینکه این استان دارای هفت نگارخانه برای نمایش آثار هنری است، گفت:  ۱۵ گروه نمایشی نیز در استان فعالیت دارند.  

وی اظهار داشت: در زمان حاضر ۳۳ موسسه قرآنی تحت نظارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در استان زنجان فعالیت دارند.  

احمدخانی با بیان اینکه در استان و شهر زنجان، ۲ سینما فعالیت دارد، گفت: در شهرهای فاقد سالن سینما با راه اندازی سینما سیار، تلاش شده است تا این خلأ جبران شود. 

برچسب‌ها وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینما هنرمندان زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینما هنرمندان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینما هنرمندان زنجان فرهنگ و ارشاد اسلامی استان زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۲۷۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای چهارمحال و بختیاری، احمد راستینه با اشاره به اهمیت تقویت زیرساخت‌های فرهنگی گفت: ارتقای سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از نیم به سه درصد از مهمترین دستاورد‌های مجلس یازدهم بود.
وی افزود: با توجه به اهمیت مساله فرهنگ تلاش می‌شود این سهم از بودجه عمومی به پنج درصد ارتقا یابد در این صورت است که می‌توان ادعا کرد حداقل‌های تحول نظام فرهنگی کشور فراهم شده است.
نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: تا قبل از مجلس یازدهم به غیر از اعتبارات جاری و حقوقی، هیچ اعتباری برای تحول فرهنگی و تولید محتوا پیش‌بینی نمی‌شد، اما امروز در یک جدول از مجلس شورای اسلامی اعتبار برای این بخش مصوب شد.
وی گفت: از این مبلغ سهم فعالیت‌های پرورشی، فرهنگی و ورزشی دانش‌آموزان ۳۶ هزار میلیارد ریال و ۲۵ هزار میلیارد ریال هم برای ترویج فرهنگ ازدواج، حجاب، عفاف و برنامه‌های فرهنگی موثر در دانشگاه‌ها در نظر گرفته شده است.
راستینه با اشاره تصویب قانون خانواده و جوانی جمعیت در مجلس یازدهم گفت: ۲۷ صدم مالیات بر ارزش افزوده سهم ورزش دانش‌آموزی است و در این ارتباط ۷۰ هزار میلیارد ریال از محل بودجه در این بخش مصوب شده است.
این عضو کمسیون فرهنگی مجلس یازدهم افزود: یکی از کارکرد‌های مجلس یازدهم انجام کار تحولی برای پویانمایی است که برای تولید محتوای ویژه کودک و نوجوان اعتبار ویژه مصوب شده است.
وی با تاکید بر اینکه کمبود معلم تنها مختص یک استان نیست، گفت: نظام آموزش و پرورش در ۱۰ سال گذشته نسبت به امر جذب معلم کوتاهی بسیاری داشت و ردیف استخدامی برای جذب معلمان داده نشد و همین امر موجب شد تا امروز با مشکل کمبود معلم روبرو شویم.
نماینده مردم شهرکرد، بن، سامان و فرخشهر در مجلس شورای اسلامی گفت: براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در نشست‌های نظارتی مجلس شورای اسلامی، تلاش براین است که در سال تحصیلی جدید مشکلات کمتری در خصوص تامین معلم وجود داشته باشد.
به گفته راستینه، افزایش ظرفیت جذب و استخدام معلمان از سوی سازمان امور استخدامی و افزایش سهمیه دانشگاه فرهنگیان از جمله راهکار‌های در نظر گرفته شده برای کاهش مشکل کمبود معلم است.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی دانلود

دیگر خبرها

  • ارتقای سه درصدی سهم فرهنگ از بودجه عمومی کشور از موفقیت‌های مجلس یازدهم
  • انتقاد از فروش لباس‌های غیرمأنوس با فرهنگ ایرانی در بازار
  • مفاهیم جان‌بخش اسلامی از مرزها بیرون رفته است
  • تجلیل از بزرگان فرهنگی فرصتی برای اعتلای فرهنگ است
  • ایمانی پور به ارمنستان سفر کرد
  • حقیقت زیر پای تمدن افسار گسیخته غربی در حال لگدمال است
  • اسماعیلی با سفیر ایران در باکو دیدار کرد
  • وزیر فرهنگ و ارشاد با همتای آذربایجانی خود دیدار کرد
  • دیدار وزیر فرهنگ در سفارت ایران در آذربایجان
  • رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در ارمنستان چه می‌کند؟